Dječje knjige na zabavan način pozitivno utječu na kognitivni razvoj, koncentraciju i društvene vještine Vaših mališana. Djeca poput spužvi upijaju nove riječi te sa svakom novom pričom obogaćuju svoj vokabular i hrane znatiželju.
Prelistavanjem omiljenih slikovnica, mališani uče o svijetu te provode kvalitetno vrijeme s bližnjima. Priče za laku noć potiču njihovu maštu i pružaju im radosne i mirne snove! U Kidzillinoj ponudi priča za djecu zasigurno ćete pronaći onu savršenu za Vašeg mališana, koji će svaku večer nestrpljivo iščekivati nove pisane pustolovine!
Slikovnice s prozorčićima potiču dječju znatiželju te na jedinstven način ohrabruju interakciju s knjigom.
Iznenađenja koja kriju prozorčići i pomični zasloni čine svaku stranicu ovih knjiga zanimljivijom, a otkriveno upečatljivijim i zabavnijim!
Kako bi lakše usvojili osnovna znanja i pripremili se za školske zadatke, tu su šarene vježbenice, zabavne radne bilježnice i slovarice za predškolce i najmlađe školarce. Učenje postaje igra kad mališane kroz neodoljivo ilustrirano gradivo vode veseli likovi popularnih brandova!
Kreativnost treba njegovati od najranije dobi. Bojanke iz Kidzilline bogate ponude, prilagođene svakom uzrastu, zabavit će Vaše male umjetnike satima i zasigurno polučiti prava mala remek-djela!

Prikazujemo 1–12 od 110 rezultata

Prikaži 24 36