Kvalitetno, sigurno i uzrastu prilagođeno posuđe i pribor nezaobilazan je dio opreme svakog djeteta. Praktične posude, silikonske žličice i podbratci za bebe olakšat će roditeljima ponekad izazovan zadatak hranjenja najmlađih. Kad se počnu osamostaljivati, mališani će uz prikladne setove za jelo s lakoćom usavršiti rukovanje žlicom i vilicom, a nešto stariji će uživati u obrocima posluženima u tanjurima i čašama s omiljenim animiranim junacima.

Od anti-colic bočica protiv grčeva, preko baby bočica s usnikom, do čarobnih čaša otpornih na prolijevanje, Kidzillin raspon bočica i čaša s ručkama pratit će mališane tijekom cijelog prijelaznog razdoblja s dude na pravu čašu.

Sportske bočice ergonomskog oblika i atraktivno dizajnirane bočice sa slamkom postat će aktivnim djevojčicama i dječacima neizostavna oprema za boravak na otvorenom, a u svim ostalim prilikama s veseljem će ispijati osvježavajuće napitke iz velikih čaša s fleksibilnom slamkom.

Dječje posuđe i pribor u Kidzillinoj ponudi izrađeno je od visokokvalitetnih, izdržljivih i sigurnih materijala, ne sadrži BPA i jednostavno je za čišćenje i održavanje potpune higijene.

Prikazuje se svih 8 rezultata

Prikaži 24 36