Puzzle i slagalice idealne su za opuštanje i razonodu kada ste sami ili u dobrom društvu. Puzzle za djecu također imaju istu svrhu, to je prava zabava koja će trajati satima, a posebni motivi prilagođeni djeci učiniti će ih još zanimljivijima.
VELIKE PUZZLE ► Jeste li pokušali složiti velike puzzle od više stotina, čak i više tisuća puzzli? Za to je potrebna snažna volja, oko sokolovo i dobro društvo!
3D PUZZLE ► 3D puzzle su nešto noviji izdanak u svijetu puzzli i slagalica i predstavljaju veliki izazov za sve ljubitelje te popularne razonode.
PUZZLE ZA POD ► Mala djeca, pa čak i bebe sjajno će se zabaviti uz velike puzzle za pod. Podne puzzle su velike mekane podloge za igranje koje se praktično spajaju i najčešće su označene raznim simbolima, slovima ili brojkama koji se baš poput pravih slagalica postavljaju i vade.
PUZZLE KUGLA ► 3D puzzle kugla su jedne od najzahtjevnijih slagalica koje će testirati vaše strpljenje i spretnost. Cilj je postaviti zakrivljene puzzle u kuglu koja poput klasičnih puzzli na sebi ima zanimljivi uzorak.
RAZNE SLAGALICE ► Pokušat ćemo na svojim stranicama uvijek u ponudi imati različite zanimljive slagalice, drvene slagalice i druge proizvode koji će vaše sive stanice održavati svježima.

Prikazujemo 1–12 od 56 rezultata

Prikaži 24 36