Drveni bicikl bez pedala Kinderkraft Uniq
Bicikl guralica Kinderkraft Uniq roziBicikl guralica Kinderkraft Uniq plaviBicikl guralica Kinderkraft Uniq crniBicikl guralica Kinderkraft Uniq žutiBicikl za djecu Kinerkraft Uniq ručka za nošenjeDječji bicikl bez pedala Kinderkraft UniqDječji bicikl guralica Kinderkraft UniqKinderkraft Uniq drveni bicikl guralicaBicikl bez pedala Kinderkraft Uniq upravljačKinderkraft Uniq bicikl bez pedala za djecuDrveni bicikl guralica Kinderkraft UniqBicikl bez pedala Kinderkraft UniqDrveni bicikl bez pedala Kinderkraft UniqBicikli bez pedala Kinderkraft UniqDječji drveni bicikl Kinderkraft Uniq ručke za nošenjeDječji drveni bicikl Kinderkraft Uniq ograničeni kut skretanjaDrveni bicikl bez pedala Kinderkraft Uniq dimenzijeKinderkraft Uniq dječji bicikl guralica podesiva visina sjedala

Drveni bicikl bez pedala Kinderkraft Uniq

399.00Kn

Zaradi bodova - 10

 • dječji bicikl guralica Kinderkraft Uniq
 • lagani drveni okvir
 • mekano sjedalo podesive visine
 • kotači od EVA pjene, 12”
 • gumene ručke i zvonce
Očisti

Dječji bicikl guralica Kinderkraft Uniq

Dječji bickli bez pedala idealan su izbor za male početnike u vožnji ljubimca na dva kotača! Vožnja bicikla u početku podsjeća na hodanje te je motorički bez problema mogu savladati djeca već od dvije godine starosti. Uz malo vježbe mali će vozači postajati sve spretniji, a s vremenom će ovladati i osjećajem za ravnotežu što će im kasnije znatno olakšati prelazak na klasičan bicikl. Bez sumnje, ovaj će bicikl guralica djeci biti omiljeno prijevozno sredstvo sve do trenutka kada se odluče okušati i u pedaliranju!

 

Drveni dječji bicikl Kinderkraft Uniq ima udobno, mekano sjedalo podesive visine, montirano na metalni nosač. Najniža visina sjedala je 30 centimetara kako bi i manje nožice mogle dodirnuti pod i veselo se odgurivati, a kako dijete raste, sjedalo se može podizati do 40 centimetara.

 

Kotači Kinderkraft Uniq bicikla su izrađeni su od EVA pjene, ne mogu se probušiti te neće stvarati buku prilikom vožnje. Ukrašeni su reljefnim utorima koji će na mekšim terenima ostavljati zanimljiv trag iza sebe.

 

Upravljač bicikla ima ograničeni kut skretanja što će spriječiti nekontrolirano okretanje volana i naglo skretanje kako bi mališani, a i njihovi roditelji, mogli bezbrižno uživati u vožnji! Gumene, neklizajuće ručke omogućit će djeci da čvrsto uhvate upravljač, a tu je i zvonce kojim će mali vozači svima moće dati do znanja da prolaze stazom! Okvir bicikla izrađen je od drva breze, iznimno je lagan, te ima i praktične ručke za nošenje.

 

Posebna pažnja posvećena je i samom izgledu bicikla. Dostupan je u četiri različite varijante, a tople boje i praktičan dizajn, veseli uzorci sa unutarnje strane okvira i odgovarajući motiv s prednje strane bicikla, osvojit će svakoga! Uz svoju će jurilicu mališani uvijek rado krenuti u nove pustolovine na dva kotača! Djeca će vožnjom na biciklu bez pedala također usavršiti svoje motoričke sposobnosti, koordinaciju pokreta i steći osjećaj za ravnotežu i na taj će način biti spremni za sljedeći korak i prijelaz na vožnju klasičnih bicikala s pedalama.

 

Bicikl bez pedala Kinderkraft Uniq idealan je kao poklon, jedino što vam još preostaje jest odluka koji ćete od predivnih modela odabrati!

 

Karakteristike:

 

 • drveni dječji bicikl bez pedala
 • lagani drveni okvir
 • ukupna težina bicikla 2,7kg
 • dvije ručke za nošenje
 • podesiva visina sjedala od 30 – 40 cm
 • ograničen kut skretanja
 • kotači od EVA pjene, 12”
 • dodatak: zvonce

Pogledajte video:

Dimenzije: 83 x 54 x 40 cm

Visina upravljača: 54 cm

Promjer kotača: 28 cm

Nosivost: do 35 kg

Dob: 2 god. +

Dodatne informacije

Boja

Crna, Ružičasta, Žuta, Plava

Nema proizvoda