Hranilica za bebe 2 u 1
Hranilica za bebeDječja hranilica 2 u 1Hranilica Kinderkraft 2 u 1Hranilica pladanj za hranuHranilica za bebe - drvene nogeDječji stolac 2 u 1Dječja stolica KinderkraftHranilica za bebe 2 u 1 Kinderkraft Fini crnaKinderkraft Fini hranilica za djecu crnaDječja stolica za hranjenje Kinderkraft Fini crnaHranilica Kinderkraft Fini crnaHranilica Kinderkraft Fini pladanjDječja hranilica 2 u 1 Kinderkraft Fini crnaHranilica za djecuStolac za hranjenjeStolac za djecuDječja stolicaStolica za djecu

Hranilica za bebe 2u1 Kinderkraft Fini

899.00Kn

Zaradi bodova - 20

 • dječja hranilica 2 u 1
 • visoki stolac s podloškom za jelo
 • stolica za veću djecu
Očisti
SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Dječja stolica za hranjenje

Dječja hranilica Kinderkraft Fini 2 u 1 pratit će vaše mališane u odrastanju! Svojim je funkcijama prilagođena potrebama djece i roditelja. Idealna je za prve zajedničke obroke za obiteljskim stolom, a vaši će je mališani moći koristiti sve do predškolske dobi! Dizajn hranilice inspiriran je najnovijim trendovima u uređenju interijera i odlično će se uklopiti u svaku blagovaonicu.

 

Udobna sjedalica s naslonom, prilagodljivim podloškom za hranjenje i zaštitnim pojasom presvučena je imitacijom kože te se lako čisti vlažnom krpom.

Podložak za hranjenje moguće je postaviti na tri različite udaljenosti od naslona, a može se i potpuno ukloniti. Radi lakšeg održavanja s gornje se strane podloška nalazi odvojivi pladanj koji se može prati u perilici suđa. Također, s donje strane podložak ima nastavak za sjedenje koji sprječava klizanje sa sjedalice. Zaštitni pojas u 5 točaka može se trajno ukloniti nakon što djetetu više nije potreban.

 

Stolica za djecu

Ovaj će dječji stolac za hranjenje odlično poslužiti vašim mališanima i kad malo porastu jer se brzo i jednostavno može iz hranilice za bebe pretvoriti u udobnu dječju stolicu!

 

Drvene noge hranilice sastoje se od dva dijela, a sve što je potrebno kako bi se hranilica pretvorila u stolac jest donji dio nogu pričvrstiti direktno na bazu stolca. Takav će niži stolac djeca moći koristiti još dugo nakon što im hranilica više neće biti potrebna.

 • udobna sjedalica s presvlakom od umjetne kože
 • zaštitni pojas
 • pomični podložak za hranjenje podesiv na 3 udaljenosti od naslona
 • odvojivi pladanj na podlošku za hranjenje periv u perilici na 60°
 • odvojivi stalak za noge
 • mogućnost kasnije transformacije u dječju stolicu za igru i učenje
 • drvene noge hranilice
 • zaštita od klizanja na nogama
 • moderan i funkcionalan dizajn

Dimenzije hranilice: 95 x 64 x 57 cm

Površina podloška za hranjenje: 40 x 24cm

Naslon za leđa sjedalice:39 x 37cm

Visina naslona za ruke: 73cm od poda

Težina hranilice: 5,1 kg

Dimezije niskog stolca: 71 x 45 x 41cm

Visina sjedalice: 33cm od poda

Dob: 6mj do 5god

Nosivost: hranilica do 15kg; niska stolica do 20kg

Pogledajte video:

Hranilica 2 u 1 dolazi u originalnom pakiranju i potrebno je sastavljanje.

Dodatne informacije

Boja

Crna, Siva

Nema proizvoda