Drvena didaktička hodalica
Drvena hodalica ksilofonDrvana hodalica kocke slagaliceDrvena hodalica zupčaniciDrvena hodalica sat s kazaljkamaDrvena hodalica spremnikDrvena didaktička hodalica dimenzije

Drvena didaktička hodalica

Kupi ovaj proizvod i zaradi 10 bodova!

329.00Kn

  • drvena guralica za djecu
  • ksifofon, umetaljka s oblicima
  • druge didaktičke igračke
  • gumena traka na kotačima

Nema na zalihi - Dodaj u listu čekanja da bi te obavijestili emailom kada proizvod postane dostupan!

Drvena guralica za bebe

Drvena didaktička guralica mališanima služi kao oslonac kod hodanja pružajući im dodatnu stabilnost i pomoć u održavanju ravnoteže. Djeca će se uz hodalicu osjećati sigurnije te će se s više samopouzdanja lakše odvažiti na prve korake i istraživanje prostora oko sebe.

 

Didaktičke igračke 

Kad im je potreban odmor, djeca mogu uživati u različitim zabavnim aktivnostima i otkrivati zanimljive funkcije didaktičkih elemenata kojima je ova drvena hodalica opremljena.

 

Šarene boje i pokretni dijelovi igračke stimuliraju razvoj motorike, vizualne percepcije i logičkog razmišljanja. Uz metalni ksilofon mališani će otkrivati svijet zvukova, a drvena umetaljka s oblicima pomoći će im kod učenja boja i oblika.

 

Za male prstiće tu su još i drugi zabavni didaktički elementi poput pomičnog labirinta sa životinjama, sata s kazaljkama, kockica za slaganje sličica, zupčanika, telefona i malog abakusa!

 

Sa stražnje se strane ove dječje guralice nalazi praktičan spremnik u kojem se mogu držati svi dodatni elementi koji dolaze u setu, a gumena traka na kotačima pobrinut će se za bolje prianjanje.

 

Dimenzije: 51 x 33 x 31 cm

Dob: 12mj+

Nema proizvoda