Dječja električna gitara, mikrofon i pojačalo
Igračka mikrofon i zvučnikDječja gitaraElektrična gitara za djecuigracka-zvucnikElektrična gitara igračkaGitara na baterije igračkaDječja električna gitaraGitara igračkaMikrofon igračka

Dječja električna gitara, mikrofon i pojačalo

299.00Kn 249.00Kn

Zaradi bodova - 5

Očisti

Električna gitara za djecu

Uz ove će glazbene igračke djeca kao prave rock zvijezde nastupati pod svjetlima reflektora unutar vlastite sobe. Među ushićenom će publikom u prvom redu sjediti čitava obitelj, a društvo će im praviti lutke i plišane igračke!

 

Dječja gitara s pojačalom i mikrofonom

Kad je gitara spojena na pojačalo, žice su osjetljive na dodir pa ih je dovoljno samo dotaknuti dlanom kako bi se proizveo zvuk.

 

Gitara ima dva načina rada i 6 snimljenih ritmova koji se aktiviraju istovremenim pritiskom na tipku odabranog ritma i žice. U prvom načinu rada djeca na cijele ritmove mogu po želji dodavati zvuk gitare, a u drugom se odabirom ritma ubacuje samo njegov kratki dio.

 

Pritiskom na tipku ‘Music Demo’ svirat će jedna od 6 kompletnih demo melodija, a pritiskom na tipku ‘Stop’ poništavaju se prethodno odabrane opcije i prekida glazba.

 

Osim gitare na pojačalo se mogu spojiti i dječji mikrofon i vlastiti MP3 uređaj pa tako mališani mogu slušati i pjevati i svoje omiljene pjesme! Također, na pojačalu se može podešavati glasnoća gitare ili MP3 uređaja te mikrofona.

 

U pakiranju se nalaze:

  • dječja gitara
  • mikrofon
  • stalak za mikrofon (podesiva visina 65 – 109cm)
  • pojačalo s kontrolom glasnoće
  • kabel za povezivanje mp3 uređaja

 

Dimenzije gitare: 72 x 25 x 4cm

Baterije: 7 x AA (nisu uključene)

Dob: 6+

 

Dodatne informacije

Boja

Crvena, Ružičasta, Plava

Nema proizvoda